Správy z priemyslu

Opatrenia na údržbu produktu po poklese teploty

2022-11-30
Najmä na juhu prichádza studené prúdenie. Na severe je kúrenie a chladné počasie na juhu robí používanie elektrických kohútikov bezpečnejším. Aby sme predĺžili životnosť produktu, opäť vám pripomíname:
V chladnom počasí zatvorte dvere a okná, zatvorte vodovodný ventil, trojuholníkový ventil a vypustite ohrievač vody, kohútik, sprchovací kút a toaletu, aby ste predišli obrovským stratám spôsobeným zamrznutím vody, expanziou a praskaním! Produkt mrazová trhlina je prírodná katastrofa, na ktorú sa nevzťahujú tri záruky! Ak je nainštalovaný elektrický kohútik, aby ste predišli tomu, že štartovací spínač elektrického kohútika môže byť zdvihnutý ľadom a spôsobiť suché spálenie, včas odpojte sieťovú zástrčku, keď sa nepoužíva (najmä v noci). V prípade zvláštnych okolností postupujte podľa nasledujúcich krokov:
1. Ak stroj zamrzol, nemožno ho zapnúť. Keď sa ľad vo vnútri stroja roztopí, zapnite rukoväť kohútika a zapojte sieťovú zástrčku, keď voda z výstupnej dýzy hladko vytečie.
2. Ak sa voda po zmrazení nezohrieva, je to preto, že tlak vody sa zníži v dôsledku zamrznutia vodovodného potrubia, čo nie je chyba produktu, a stroj sa po zamrznutí a roztavení potrubia vráti do normálu. .
nbzhenpin-2292@nbzhenpin.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept